• Riktig god påske! :-D

I dag har vi virkelig blåst påsken inn her i Veslefrikk :-D

26.03.2021 12.47
  • "Å bry seg er også smittsomt!"

Fredag 12. mars markerer mange hundre barnehager landet rundt at det er nøyaktig ett år siden nedstengingen av Norge under pandemien.

12.03.2021 14.16
  • Barnehagedagen - "Små steg for koden!"

I dag feirer vi barnehagedagen - hvor "Små steg for kloden" er slagordet ! :-D Barnehagedagen i fjor ble den siste foreldrekaffen vi hadde før hele landet ble stengt ned.

09.03.2021 14.28
  • Barnehageplass til alle er ingen selvfølge

Heier du på Veslefrikk barnehage og mangfoldet i Barnehage-Norge? Se og del gjerne filmen vår #levebarnehagene . https://video.levebarnehagene.no/v/OI85f/

17.02.2021 15.11
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Å VÆRE INSPIRERT AV REGGIO EMILIA

Reggio Emilia filosofien har sitt utgangspunkt i Italia. Filosofien har ikke sin opprinnelse i noen spesiell teori eller pedagogikk. Pedagogikken blir en sammenfatning av det som har vist seg å fungere bra i ulike pedagogiske metoder og er av den grunn stadig i forandring. Den bygger på en tanke om at barn er svært kompetente, og viktigheten av å hente frem barns kompetanse. Vi jobber for å forene vitenskap, kunst, fantasi, kropp og sjel, ved å bruke barnas forskertrang, nysgjerrighet, undring og gleden av å finne ut av ting.